Καλώς ήλθατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.powerfixgroup.gr

Στη PowerFix Group παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τους επαγγελματίες, αλλά και τους ιδιώτες, προσφέροντας τους ό,τι χρειάζονται στους τομείς της πληροφορικής, ηλεκτρονικής και ηλεκτρολογίας.

Η προσπάθειά μας επικεντρώνεται στην καλύτερη εξυπηρέτησή σας καθώς και στην προσφορά των καλύτερων τιμών της αγοράς.

Προσφέρουμε καινούργια και μεταχειρισμένα είδη εξοπλισμού που κατασκευάζονται από τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού, παρέχοντάς σας 12 μήνες εγγύηση αντικατάστασης ή επιστροφής χρημάτων.

Καθημερινά ελέγχουμε τις τιμές μας ώστε να έχουμε τις καλύτερες στην Ελλάδα, ενώ βρισκόμαστε σε συνεχή συνεργασία με τους προμηθευτές μας ώστε να πετυχαίνουμε τις καλύτερες συμφωνίες.

Όλες οι αποστολές γίνονται με ασφάλεια και την εγγύηση των εταιρειών ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε.

Η τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει και που συνεχώς εξελίσσουμε, σε συνδυασμό με τη σχέση εμπιστοσύνης που χτίζουμε με τους πελάτες μας, μας εμπνέει να συνεχίζουμε, να βελτιωνόμαστε και να επεκτεινόμαστε συνεχώς.

Σε περίπτωση που έχετε κάποιες απορίες σχετικά με τα προϊόντα μας ή την εταιρεία μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς στο 2315 530 888 ή μέσω e-mail στο info@powerfixgroup.gr και το έμπειρο προσωπικό μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.