Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Καλώς ήλθατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.powerfixgroup.gr

 PowerFix Group
Επαγγελματική Υποστήριξη Ηλεκτρονικών και Ηλεκτρολογικών

Η PowerFix Group είναι πάροχος ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών προϊόντων και υπηρεσιών, που ειδικεύεται στην πώληση τόσο νέων όσο και ανακαινισμένων (refurbished) ειδών. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2009 και έχει ως αποστολή να προσφέρει προσιτές και βιώσιμες τεχνολογικές λύσεις στους πελάτες.

Επίσης ειδικευόμαστε στον ηλεκτρολογικό τομέα από τον σχεδιασμό, την εγκατάσταση και την συντήρηση ηλεκτρολογικών συστημάτων τόσο για οικιακούς όσο και για εμπορικούς/εταιρικούς πελάτες. Με μια ομάδα άριστα εκπαιδευμένων και έμπειρων ηλεκτρολόγων, η PowerFix Group είναι αφοσιωμένη στην παροχή ηλεκτρολογικών λύσεων υψηλής ποιότητας που καλύπτουν τις μοναδικές ανάγκες κάθε πελάτη.

Η επιχείρηση μας προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, όπως φορητούς και σταθερούς υπολογιστές, smartphone, τηλεοράσεις, οικιακές συσκευές και πολλά άλλα. Εκτός από τα νέα προϊόντα, η εταιρεία διαθέτει επίσης μια μεγάλη ποικιλία από επαγγελματικά ανακαινισμένα (refurbished) προϊόντα, τα οποία υποβάλλονται σε μια αυστηρή διαδικασία δοκιμών και επισκευής για να διασφαλιστεί ότι πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.

Παρέχουμε επίσης υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης για όλα τα προϊόντα μας. Με επίκεντρο την ικανοποίηση των πελατών και την περιβαλλοντική βιωσιμότητα, η εταιρεία προσφέρει επισκευές στο κατάστημα, επιτόπιες υπηρεσίες και ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εγγύησης. Η ομάδα έμπειρων τεχνικών της εταιρείας είναι εκπαιδευμένη να επισκευάζει και να συντηρεί όλες τις μεγάλες μάρκες ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών.

Η PowerFix Group έχει δεσμευτεί να μειώσει τα ηλεκτρονικά απόβλητα και να προωθήσει μια κυκλική οικονομία. Προσφέροντας ανακαινισμένα (refurbished) προϊόντα και υπηρεσίες επισκευής, η εταιρεία συμβάλλει στην παράταση της διάρκειας ζωής των ηλεκτρονικών ειδών, μειώνοντας την ανάγκη για νέα προϊόντα και μειώνοντας την ποσότητα των απορριμμάτων που καταλήγουν στις χωματερές.

Με δέσμευση να παρέχει προσιτές, βιώσιμες και υψηλής ποιότητας τεχνολογικές λύσεις, η PowerFix Group προσπαθεί να πρωτοπορεί στη βιομηχανία ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών. Είτε ενδιαφέρεστε για αγορά νέας τεχνολογίας είτε χρειάζεστε υπηρεσίες επισκευής, η PowerFix Group έχει την τεχνογνωσία και την αφοσίωση για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή λύση.

Η τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει και που συνεχώς εξελίσσουμε, σε συνδυασμό με τη σχέση εμπιστοσύνης που χτίζουμε με τους πελάτες μας, μας εμπνέει να συνεχίζουμε, να βελτιωνόμαστε και να επεκτεινόμαστε συνεχώς.

Σε περίπτωση που έχετε απορίες σχετικά με τα προϊόντα μας ή την εταιρεία μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2315 530 888 ή μέσω e-mail στο info@powerfixgroup.gr και το έμπειρο προσωπικό μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.